Polgárőr- és Sportegyesület: közgyűlés

Sziréna

A nagyalásonyi Polgárőr-és Sportegyesület január 18-án tartotta évi rendes közgyűlését. A rendkívüli közlekedési helyzet ellenére Gerecs István a Devecseri Rendőrőrs parancsonka ismételten elfogadta meghívásunkat. Jelenlétével megtisztelt bennünket Kozma Krisztián körzeti megbízottunk is.

A közgyűlés határozatképességének megállapítása után elkezdődött a beszámolók sora. Először a tavalyi év szakmai értékelése hangzott el. Ebből kiderült, hogy a 39 polgárőr alkotja az egyesületet. A tavalyi évben tervezett szolgálatban töltött órák száma 1872 óra volt. Ezen idő alatt rendkívüli esemény nem történt. A rendkívüli szolgálatok időtartama 124 óra volt.

Bűnmegelőzési felhívást tettünk közzé az idős, egyedülálló lakosok körében. A megyei szövetséggel jó a kapcsolatunk, rendszeresen részt veszünk rendezvényeiken. A tavalyi évben összesen 260.000 Ft támogatást kaptunk tőlük, amit felszerelések vásárlására fordítottunk. Új láthatósági kabátokat sikerült beszereznünk, ami lehetővé teszi a demonstratív szolgálatellátást. Polgárőreink több alkalommal vettek részt továbbképzéseken is. Rendkívüli közgyűlésen a törvényi előírásoknak megfelelően módosítottuk egyesületünk alapszabályát és együttműködési megállapodást kötöttünk a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitánysággal. Eleget tettünk adminisztrációs kötelezettségeinknek és pontosan, időben elszámoltunk a kapott támogatási összegekkel is. A tavalyi évben is megtartottuk a családi Polgárőrnapot, ami ismételten nagy sikert aratott. A hagyományos Polgárőr Kupa kispályás labdarúgó tornán harmadik helyezést értünk el.

Ezután a pénzügyi beszámoló következett. A sarokszámok ismertetése után Polgár Sándorné gazdasági felelős megköszönte a támogatók segítségét és a felajánlott szja 1%-okat.

A hozzászólások keretén belül Gerecs István alezredes köszöntötte a közgyűlést és megköszönte az elvégzett munkánkat.

A közgyűlés a szakmai beszámolót és az idei feladattervet, valamint a pénzügyi beszámolót és az idei pénzügyi tervet egyhangúan elfogadta. A vegyes ügyek megtárgyalása után a közgyűlés véget ért.

Szücs Tamás egyesületi elnök

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14686
Utoljára regisztrált : apisycuj
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat