Polgárőrnap 2012

Sziréna

Már reggel 8 órakor az iroda előtt gyülekeztek a kikapcsolódásra vágyó nagyalásonyi polgárőrök családtagjaikkal, hogy együtt tölthessenek el egy kellemes napot a pápasalamoni horgásztónál.

 

 

Idén harmadszor szerveztük meg a polgárőrnapot ezen a helyszínen. A terület elég nagy ahhoz, hogy mindenki kényelmesen elhelyezkedhessen, és minden alkalommal jól éreztük itt magunkat. A hely annál inkább tökéletes, mert a legtöbb polgárőr hobbija a horgászat. Ösztönzött bennünket tehát az előző két év sikere.

A helyszínre érkezést követően többen horgászni indultak, míg Polgárné Vera lelkes segítőivel ebédet főzött. A délelőtt folyamán lehetőség nyílt szalonnasütésre, beszélgetésekre. Más feladat is adódott, hiszen néhányan italokkal kínáltuk a lelkes horgászokat a tó körül. Szinte senki nem tért úgy haza, hogy legalább egy halat ne fogott volna.

A horgászat után az ebéd következett, ami olyannyira finomra sikerült, hogy az ott lévő német vendégeknek is ízlett.

A jóllakott embereket Kovács Robi szórakoztatta különböző stílusú zenékkel (közkívánatra is). Többen táncoltak, énekeltek és igazán jól érezték magukat. A jó hangulat tehát garantált volt. A felnőttek és a gyerekek közül többen különböző totókat töltöttünk ki. Akadtak köztük KRESZ-szel, droggal, vagy éppen az egészséges táplálkozással kapcsolatosak, az alsósok pedig helyesírásukat tehették próbára, és találós kérdésekkel bogarászhattak.

Lehetőség nyílt sétálásra, kiadós beszélgetésekre, a bátrabbaknak csónakázásra. Sajnos a szederkóstolás kimaradt, mivel az idén még nem érett meg, de ezt jövőre korrigálhatjuk.

Aki nem jött el, bánhatja. Az idő is nekünk kedvezett. Bár reggel kicsit szemerkélt az eső, de délutánra kisütött a nap, így egy kellemes napot tölthettünk el együtt.Szücs Ildikó Virág
Fotók: Szücs Tamás


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14686
Utoljára regisztrált : apisycuj
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat