Veszprém megyei kettős halál: családi tragédia történt az erdőben

Sziréna

Vadásszal ugyan, de nem vadászbaleset, hanem családi tragédia történt az erdőben - közölte Pap Gyula a szombati, Veszprém megyei kettős halálesettel kapcsolatban az MTI-vel vasárnap.

 

A Veszprém megyei, dabronyi székhelyű Marcal-Bitvaközi Vadásztársaság elnöke elmondta: a társaság egyik sportvadász tagja 18 éves fiával és élettársával együtt szabályosan, az előírásoknak megfelelően ment ki vadászni a közeli erdőbe. Nem sokkal az után, hogy elfoglalták helyüket, az apa nagyon súlyos szabálytalanságot követett el: átadta a fegyverét gyermekének, s magára hagyta a magaslesen - rekonstruálta a történteket Pap Gyula.

Az apa egy másik magaslesen foglalt helyet azzal a szándékkal, hogy vadászik; röviddel ez után a fiú egy lövés következtében életét vesztette - idézte fel Pap Gyula.
Hozzátette: az apa ezt vélhetően nem tudta feldolgozni, s amíg élettársa magára hagyta a gyermekkel, hogy segítséget hívjon, a 60 esztendős férfi saját maga ellen fordította fegyverét.
A Veszprém megyei mentőszolgálat vezetője, Lattenstein János korábban az MTI-nek elmondta: szombaton délután fél ötkor kapták a jelzést, hogy a Kisszőlős, Vid és Csögle által alkotott háromszögben, az erdőben, feltehetően vadászfegyvertől sérült meg két ember. A helyszínre kiérkező mentők már nem tudtak segíteni a fejsérülést szenvedett férfiakon - erősítette meg.

Forrás: Népszava Online/Belföld


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14686
Utoljára regisztrált : apisycuj
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat