Óév búcsúztató Dabronyban

Magazin
Ismét eltelt egy év, megint eljött a Szilveszter, az év utolsó éjszakája.
Az előző évhez hasonlóan Dabronyban kicsik és nagyok ismét együtt búcsúztathatták az óévet, hála Szabóné Porkoláb Zsanettnek és néhány lelkes segítőjének.

 

 

Ők készítették a meghívókat, és magukra vállalták a bál egész szervezését, lebonyolítását is. Gondoskodtak ételről, italról, zenéről, ünnepi díszítésről.
A kedves vendégeknek nem is maradt más feladatuk, csak jókedvüket, hangulatukat kellett magukkal hozni. Ebben aztán nem is volt hiány! Az egybegyűltek, ismerősök, barátok jó hangulatban szórakozhattak, táncolhattak egészen az év utólsó percéig. Mikor aztán éjfélt ütött az óra együtt énekelték a Himnuszt, majd megcsodálhatták a faluház előtti kisebb tűzijátékot. Ezután következett a hagyományos e napon elmaradhatatlan virslievés és néhány jövő évi fogadalom.

Végül nem maradt más hátra, mint táncolni, szórakozni hajnalig, és remélni, hogy az új év jobb lesz, mint az előző, csak jót és szépet tartogat mindannyiunknak. Amit aztán végül egy év elmúltával remélhetőleg újra együtt elbúcsúztatunk, és várjuk a következőt, ami jobb lesz mint az előző...

Addig is sikerekben gazdag, Boldog Új Évet mindenkinek!

Szakálné Berkes Erika

 


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14686
Utoljára regisztrált : apisycuj
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat