AUDI csapatépítő tréning a Ludas-tónál

Magazin

2011. szeptember 9-én a Nagyalásonyi Ludas-tó volt az Audi Hungaria Motor Kft. pénzügyi osztály idei csapatépítő tréningjének első helyszíne.

A szervezők Csöngei Gábor polgármester úr segítségével tették felejthetetlenné a kissé borús, de annál inkább vidám napot.

A 25 autó megérkezése után a Ludas vendéglő jóvoltából kávét szolgáltunk fel a résztvevőknek, hogy feledtessük a hosszú, és bizony itt-ott rögös út fáradalmait.

A 6 csapatnak 3 feladatot kellett megoldania. A pavilonok remek lehetőséget nyújtottak a csapatok elkülönüléséhez, és a feladatok önálló megoldásához.

Kollégáink kihasználták a természet adta lehetőségeket is egy-egy feladat kivitelezéséhez.

A csodálatos, EU szabvány szerint készült játszóteret sok város megirigyelhetné. Természetesen a mi fiataljaink is birtokba vették…

Ezúton szeretnénk a Polgármester úrnak még egyszer is kifejezni hálánkat a szervezés lebonyolításához biztosított kedvességéért, segítőkészségéért és rugalmasságáért. Szeretnénk még kifejezni csodálatunkat és elismerésünket a faluja iránti elkötelezettségéért, és fáradhatatlan munkájáért.

További munkájához sok sikert kívánunk és kívánjuk, hogy településük sokszor éljen át olyan vidámságot, mint amilyenhez a mi csapatunkat hozzásegítette.

A résztvevő valamennyi kollégánk nevében üdvözlettel:

 

A szervező csapat tagjai

Kapcsolódó link:


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14686
Utoljára regisztrált : apisycuj
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat