Halloween a Lucky Bullsnál

Kultúra

A nagyalásonyi country táncosok ismét élményekben gazdag hétvégén vannak túl.

A Halloween ünnepi szokásaiból a country-linedance rajongók is kiveszik a részüket. A mi csoportunk lelkes magja is egy ilyen meghívásnak tett eleget október 29-én Budapesten a Lucky Bulls Linedance Clubnál. 

Már az odavezető út sem volt kalandoktól mentes, ugyanis egy piros lámpánál jött a felismerés, hogy egyik tagunk otthoni öltözékben utazik a nagy bulira, mivel elfelejtette az előre előkészített ingét betenni az autóba. No, de sebaj, cowboyunk gyorsan megoldotta a helyzetet a legközelebbi bevásárlóközpontban.

Vendéglátóink az alkalomhoz illő welcome drinkkel (paradicsomlé) és pókoknak, szemgolyóknak álcázott desszerttel fogadtak minket. A zenét a mindig nagyszerű hangulatot teremtő Blue Birds Band szolgáltatta. Voltak köztünk boszorkányok, ördögök, pókok, s ehhez hasonló rémisztő alakok.

A fergeteges bulin elűztük a rossz szellemeket, a negatív gondolatokat és a szomorúságot az emberek életéből, s már nagyon várjuk a következő találkozást egy hasonlóan magas színvonalon megrendezett összejövetel keretében, egy másik baráti kapcsolatot ápoló linedance klubnál.


Kálmán Györgyné

Fotók: Kálmán család

Kapcsolódó linkek:


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14686
Utoljára regisztrált : apisycuj
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat