Civilek Éjszakája: TóraOKÉ!

Közélet

„Mondj igent, és gyere velünk a tóra!” Ezzel a szlogennel hívja a résztvevőket a „A hír a miénk!” Értékteremtő és Értékőrző Egyesület zenés programjára a Civilek Éjszakáján. A rendezvény helyszíne a Ludas-tó melletti lőtér, időpontja 2013. szeptember 28-a (szombat), 18-24 óra.

 

A TóraOKÉ! programja „Az én zeném” címmel helyi amatőrök bemutatkozásával kezdődik, ahol fellépési lehetőség várja azokat, aki zenetudással, vagy jó énekhanggal rendelkeznek. A zeneszámok, dalok körét az előadók választhatják meg, ami lehet könnyű-, vagy komolyzene, népzene, világzene, vagy bármi, amit szívesen megosztanának a közönséggel. A szervezők egy előadótól két-három zeneszámra, vagy dalra számítanak. Egyéni és csoportos fellépésre is van lehetőség. A résztvevők közül zsűri választja ki „Nagyalásony hangját”.

Jelentkezés: 20/4475-366 telefonszámon, vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen.

A tehetségkutatót követően az izgalmakat fergeteges, az „Ide nekem a mikrofont!” karaoke partyn vezethetik le a jelenlévők, ahol azok is nekiereszthetik a torkukat, akik maguktól nem fakadnának dalra, de egy kis nótázást mégsem hagynának ki.

„A hír a miénk!" Egyesület eddig végzett munkáját fotókiállításon foglalja össze, mely a helyszínen a rendezvény alatt tekinthető meg.

 

A plakát

A programot a Civilek Éjszakája országos körű rendezvénysorozathoz csatlakozva tartják, melynek életre hívója a 2005-ben alakult Kurfli Közhasznú Kulturális Egyesület. Az egyesület legfőbb célja a közösségépítés, a hasznos szabadidőeltöltés biztosítása, a művészek, művészetek segítése, pártolása. A kezdeményezést négy éve indították útjára azzal az elképzeléssel, hogy országszerte civil pontokat alkotva minél több szervezet mutassa meg magát ezen az éjszakán. 2010-ben 72 budapesti és vidéki szervezet 51 helyszínen mutatkozott meg a nagyközönségnek, 2011-ben 130 szervezet 50 helyszínen tette ugyanezt. 2012-ben közel 200 csatlakozó, összesen 250 együttműködő szervezet vett részt kezdeményezésükben. Jelszavuk: „Nincs kifogás! Összefogás!”

Idén „A hír a miénk!” Egyesület kezdeményezésére a TóraOKÉ! rendezvénnyel Nagyalásony is csatlakozott a Civilek Éjszakájához, mellyel a falubeliek számára lehetőség nyílik egymás másként történő megismeréséhez, a rendezvényre érkezők összekovácsolásához, mindennek híradásával Nagyalásony imázsának építéséhez.

A rendezvény támogatói:
Nagyalásony Község Önkormányzata
 
Kapcsolódó link:

 

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14683
Utoljára regisztrált : owizanoz
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat