Faültetés a Kinizsiben

Természetismeret szakkör

A Kinizsi Pál Általános Iskola földrajz szakkörösei november 15-én – a napközis diákok és Laci bácsi közreműködésével – gereblyével, ásóval, vizes vödrökkel valamint 22 darab tölgyfa csemetével felszerelkezve gyülekeztek az iskolaudvaron, hogy a 2011/2012-es tanév környezeti nevelési programjának egy fontos elemét teljesítsék: nemes egyszerűséggel fogalmazva, hogy elültessék a fákat.

Az ültetést hosszas előkészítő munka előzte meg. Ezúton szeretnék köszönetet mondani Gombási Károly úrnak, aki a nem pusztán a facsemetéket ajánlotta fel iskolánknak, hanem a Bakonyerdő Zrt.-nél koordinálja iskolánk és az erdészet együttműködését az erdei iskola és az erdei óvoda programokkal kapcsolatban.

A fák új lakóhelyét Nyámándi István vezetésével a közmunkások ásták ki, segítségüket ezúton is köszönjük!

A faültetés délutánján az égiek csodás napsütéssel, és kellemes késő őszi hangulattal jutalmazták a szorgalmas diákokat.

Úgy vélem, hogy a fényképek hűen tanúskodnak a faültetés remek hangulatáról, és arról, hogy a Kinizsis diákok tettek egy lépést a jövő felé: fát ültettek a jövő generáció Kinizsis diákjainak! Köszönet mindenkinek, aki ehhez hozzájárult!

Gyenes Viktor
földrajz-környezetvédelem szakos tanár

Képösszeállításunk:

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14686
Utoljára regisztrált : apisycuj
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat