Itt a farsang, áll a bál

Óvoda

A farsangot ünnepelték a gyerekek nagyalásonyi napköziotthonos óvodában. A farsangot hosszas készülődés előzte meg, melyben a gyerekek, az óvoda munkatársai és a szülők is részt vettek. A várakozás nem volt hiába, a gyerekek jól érezték magukat, és meglepetés vendég is érkezett hozzájuk.

 


Rubi bohóc Nagyalásonyban

ÁlarckészítésSzerdán reggel már 8 órakor kezdődött a nagyalásonyi napköziotthonos óvoda farsangi bálja, a gyermekek nagy örömére, akik sok munkával készültek a rendezvényre; az álarcokat, jelmezeket saját maguk készítették, persze az óvónők segítségével. A jelmezkészítésbe a szülőket is bevonták, a gyerekek által készített „szeneket” ők varrták rá a pólókra. A rendezvényre az ovisok szülei mellett hivatalosak voltak az ősszel óvodába induló kistestvérek, összesen heten, akik az ovisok ajándékaként hóember álarcot kaptak ajándékba.

Hóember a barátomAz idei farsang fő témája a hóember volt. Házigazdaként rövid műsorral köszöntötte a vendégeket a Micimackó csoport, természetesen hóembernek öltözve. A műsorban elhangzott a Hóember a barátom című vers, a gyerekek csárdást és koppintóst táncoltak az A malomnak nincsen köve és a Még azt mondják nem illik című népdalokra. A Zsebibaba csoportosok élvezettel figyelték az előadást, majd ők mutatták be jelmezeiket.


Jelmezesek

Ekkor érkezett a meglepetés Rudi bohóc személyében, aki egy órás műsort adott a hálás közönségnek. A műsorba a felnőtteket is bevonta Rudi, ami nagy tetszést aratott. A műsort követően versenyekkel, sütizéssel üdítővel folytatódott a program.

TánclépésbenAz ebéd előtt ismét táncra perdültek a gyerekek, új lépéseket is tanultak a Judit és a zenemanók Hóember című zenéjére.

A hét további napjain is a tovább farsangoltak a gyerekek, viselték az otthon készített jelmezeiket, és pénteken arcfestés, ami mindig nagy sikert arat a gyerekek körében, – volt a program.


 

Czigler Lászlóné és Sörösné Kolonics Erzsébet


Még több kép a galériában


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14686
Utoljára regisztrált : apisycuj
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat