A népmese napja a Devecseri Városi Könyvtárban

Iskolai versenyek
Kedves 1-6. osztályos tanulók!
Szeretitek, ismeritek a magyar népmeséket? Tudjátok mi kelt ki a rátóti csikótojásból? Van kedvenc mesétek, amit szívesen elmondanátok?
Ha igen, várunk benneteket a népmese napján, Benedek Elek születésnapján 2011. szeptember 30-án, pénteken 9 órakor a Devecseri Városi Könyvtárban rendezett Térségi Benedek Elek népmesemondó versenyre!
Szólt a felhívás. Mi mentünk és meséltünk…

A kis mesemondók Cs. Marton Líviával 

A kinizsis diákok közül a 3-4. osztályos kategóriában Fodor Ditta, Németh Eszter, Tóth Bianka és Varga Diána neve került a nevezési lapra, míg az 5-6. osztályosok korcsoportjába Bogdán Georginát és Füleki Domonikát nevezte kísérő tanáruk, Cs. Marton Lívia.

A maratonira sikeredett versenyen ötvennégy mesemondó járult a zsűri elé, köztük iskolánk tanulói, akik ismét bebizonyították rátermettségüket. Jöjjön a verseny mérlege és egyben a bizonyíték lányaink tehetségéről:

A harmadikos lányok közül Fodor Ditta második helyezett, Németh Eszter harmadik helyezett, Tóth Bianka különdíjas lett. Az ötödikes Füleki Dominika szintén különdíjjal tért haza.

Köszönettel tartozunk Dabrony Község Önkormányzatának, amiért a falubuszt ismét rendelkezésünkre bocsájtotta, illetve a falugondnoknak, aki biztonságosan szállított bennünket.

Cikk és fotók: Bódainé Csákvári Regina


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14683
Utoljára regisztrált : owizanoz
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat