Ismét pályán a Kinizsi kosarasai

Iskolai sportélet
Az Egry József Középiskola kosárlabda-csapata barátságos edzőmérkőzésre hívta február 23-ára iskolánk kosárcsapatát Zánkára.
A mérkőzés célja elsősorban nem a verseny volt – hiszen iskolánkat 6-7-8. osztályos tanulók képviselték, míg a zánkai csapat tagjai 9-10. osztályosok voltak – hanem a játék.

 

Diákjaink becsülettel küzdöttek a „nagyok” ellen, de más a helyzet a hazai pályán és más idegenben játszani: egy igazi sportstadion, sok szurkoló – ez bizony idegen pálya számunkra. A mérkőzésnek azonban éppen ez volt az egyik célja: a kosárcsapat tagjainak minél több játéklehetőséget biztosítani nem hazai pályán, mivel ezen meccsekből tanulhatnak a legtöbbet.

A „hivatalos” mérkőzést követően – ahol a zánkai csapat nyert – vegyes csapatokban folytatták a kosarasok az összecsapást, így már kiegyenlítődtek a korosztályi különbségek, közel azonos erőviszonyok között folytatódott a mérkőzés. A közel másfél órás játékot követően kosarasaink pirosodó arccal, némileg fáradtan, de teli izgalommal jöttek le a pályáról. Az Egry József Középiskola ajándékcsomaggal kedveskedett a csapat tagjainak: mindenki kapott egy zánkás pólót, tollat, órarendet és tájékoztató anyagokat a zánkai üdülőről.

A csapat tagjai, akik sportszerű és korrekt játékukért megérdemelnek egy külön dicséretet: 6. osztály – Kun Szabó András; 7. osztály – Szücs Bence, Nagy Georgina; 8. osztály – Fodor Dominik, Molnár Bálint, Barna Roland, Dömötör Győző és Takács Zoltán.

A lehetőségért, és a kedves ajándékért köszönet az iskola vezetőségének. A kosárcsapatot pedig sok szeretettel várjuk Nagyalásonyba, egy visszavágó mérkőzésre.

A diákok szállításáról a dabronyi falubusz gondoskodott, Feri bácsinak ezúton is köszönet, hogy még betegen is vállalta az utazást!

Gyenes Viktor
sportköri gyakorlatvezető

Képek: Horváth Nóra

Fotós filmösszeállítás: Fodor Dominik

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14683
Utoljára regisztrált : owizanoz
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat