Kosárlabda körzeti diákolimpia Pápán

Iskolai sportélet

Edzőmérkőzésen és diákolimpián vettek részt a kinizsis kosárcsapat tagjai. A gyerekek számára nagyon fontos, hogy megmérettethessék magukat.

 

Edzőmérkőzés

Iskolánk kosárcsapata edzőmérkőzésre utazott 2011. február 18-án a pápai Tarczy Lajos Általános Iskolába, ahol már évek óta szoros kapcsolatot tartunk fent Szűcs Judit testnevelő tanárral, és az általa edzett csapattal. A barátságos mérkőzés célja az volt, hogy a sportkörös diákok minél jobban elsajátítsák a kosárlabdázás szabályait, megismerkedjenek a versenyek hangulatával, és bővítsék technikai tudásukat.

Az edzőmérkőzés jó hangulatban telt, diákjaink szabályosan, és nagyon ügyesen mérkőztek a Tarczy Lajos iskola diákjai ellen. A mérkőzést ugyan az ellenfél nyerte, játékosaink mégis jókedvűen, élményekkel gazdagodva tértek haza, és lelkileg már készültek a hétfői napi diákolimpiára.

Körzeti diákolimpia

Teljes erőbedobással vettünk részt a február 21-én rendezett körzeti diákolimpián. A "B" csoportban 3 csapat (Tarczy, Munkácsy és Nagyalásony) válogatottjai játszottak egymás ellen, melynek eredményeképpen a Munkácsy iskola diákjaitól vereséget szenvedtünk, de a Tarczy iskola diákjait szép eredménnyel győztük le.

A versenyeket követően két diákunk: Buzás Szabolcs 7., Barna Róbert 8. osztályos tanulók, lehetőséget kaptak, hogy a IV. korcsoport válogatottjában folytassák "pályafutásukat", mely iskolánk számára hatalmas dicsőség, diákjaink számára pedig lehetőség és felelősség is egyben.

Akiket dicséret illet:
Márkus Alex, Császár Patrik (5. osztály), Márkus Péter (6. osztály), Buzás Szabolcs, Dömötör Győző, Takács Zoltán, Barna Roland, Molnár Bálint, Fodor Dominik (7. osztály), Barna Róbert, László Csaba, Kun Szabó József, Nagy Benjámin (8. osztály)

A sportköri foglalkozások folytatódnak, tavasszal Nagyvázsony csapata ellen fogunk megmérkőzni!

 

Gyenes Viktor
sportköri gyakorlatvezető


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14683
Utoljára regisztrált : owizanoz
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat