Kinizsis diákok ismét a tettek mezején

Iskolai hírek

Az összegyűjtött papír elszállítása a fénypontja a 2012/2013-as tanév egészét átfogó, osztályok közötti szelektív hulladékgyűjtési versenynek, mely 2013. május 3-án zárult le iskolánkban.

Iskolánk diákjai 8.3 tonna hulladékpapírt és műanyag palackot gyűjtöttek ebben a tanévben, ami közel 3 tonnával több, mint a tavalyi év eredménye! Ami pedig a legörvendetesebb tény: idén valamennyi osztályunk részt vett a gyűjtésben, pakolásban! A hulladék papírért és műanyag palackokért 20 Ft-ot kapnak az osztályok kilogrammonként. Érdemes az idei győztest kiemelnem: az 5. osztályosok osztályfőnökük - Bokor Lívia tanárnő - vezetésével több mint 60 000 Ft-ot gyűjtöttek így az osztálykirándulásukhoz!

Köszönet illet minden kinizsis diákot és tanár kollégát, akik részt vettek ebben a munkában, de külön köszönettel tartozunk azon szülőknek is, akik támogatták kezdeményezésünket, és a tanév folyamán segítették a papírgyűjtést! És ha létezik külön-külön köszönet, akkor idén az 5. osztályos Sényi Boglárka szülei jogosultak a címre, akik egész délutánjukat velünk töltötték, és segítették munkánkat! Tevékenységük példaértékű lehet mind a diákok, mind a szülők részére! Hálás köszönet érte!

Az osztályok által gyűjtött pontos mennyiségekről a táblázatban olvashatnak, a képek pedig ízelítőt adnak a május 3-i hangulatról!

 
  Papír, palack (kg)
1. osztály 759
2. osztály 536
3. osztály 558
4. osztály 1506
5. osztály 3178
6. osztály 298
7. osztály 1236
8. osztály 244
Összesen 8315
 
 
 
 
 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14686
Utoljára regisztrált : apisycuj
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat