Junior nyelvvizsgázóink

Iskolai hírek

Örömmel teszem közzé, hogy március végén négy tanulónk, a 6. osztályos Házi Patrik, a 8. osztályos Fodor Dominik, Házi Martin és Molnár Adél sikeres angol Junior nyelvvizsgát tett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Idegennyelvi Továbbképző Központjában – bizony, a hírhedt Rigó utcában! (Aki régebben nyelvvizsgázott, annak bizonyára ismerős a hely.)


 

 

 

Ez a nyelvvizsga olyan fiatal, általában 12-14 év közötti diákoknak szól, akik legalább 200 órát tanulták az angol, német vagy francia nyelvet és kíváncsiak valódi nyelvtudásukra. A Junior Nyelvvizsga követelményrendszere az Európa Tanács ajánlásai alapján az A2-es szintnek felel meg (a hatfokozatú skálán). A vizsgafeladatok mind a négy nyelvi készséget mérik (olvasás, írás, hallás utáni értés, beszéd). Vizsgázóink átlagosan 80% körüli eredményt értek el mind az írásbeli, mind a szóbeli résznél, ami igazán dicséretre méltó teljesítmény! Meg is dolgoztak érte, hiszen az órarend szerinti angolórákon kívül még heti 2 órában készültek a nyelvvizsgára.
Érdemes is volt annyit tanulniuk, mert május 20-27. között mind a négyen angliai tanulmányúton vehetnek részt a Hazafelé Alapítvány támogatásával. Erről az utazásról is beszámolunk, ígérjük!

Cs. Marton Lívia


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat