Osztálytalálkozó

Iskolai hírek

Most búcsúzunk és elmegyünk… - énekelték 2001-ben a Kinizsi Pál Általános Iskolából ballagó nyolcadikosok. De hozzá tették, Még visszatér a vén diák, hogy találkozzunk 2011-ben! 2011 van.


De szívünk egyszer visszahoz ölelni titeket.
És találkoztak! Eljöttek a volt diákok és alsós osztályfőnökük Sipos Gáborné Cili néni is.

Szétszór a sors, mint szél a port, ki tudja, merre vet.
Bizony van, kit messze vetett a sors az élet, de erre napra visszatért! Visszatértek és találkoztak szeptember 17-én egykori iskolájukban. Igaz, hogy négy óra volt a találkozás időpontja, de a kíváncsiság az izgalom már jóval a megbeszélt időpont előtt gyülekezésre késztette őket. Ahogy egymás után érkeztek csak úgy röpködtek a hát te? És mi van? De megváltoztál! De jó, hogy itt vagy! De jó, hogy látlak!
Az első meglepetések és örömök után a rég látott iskola bejárása következett, hisz sokan nem jártak itt a megújulás óta. Volt csodálkozás, ámulás. Majd megkezdődött a rendhagyó osztályfőnöki óra. Mindenki beszámolt az eltelt 10 évéről.

Bár zord a harc a diáknak, csüggedni nem szabad.
Bizony egyikük sem adta fel. Voltak kudarcok, családi tragédiák, de mindenki sikeresen vette az élet akadályait, megtalálta boldogulását. Öröm volt hallani a terveket, célokat és a már elért eredményeket.
Az egykor tizennégy évesen elbúcsúzó gyerekekből alig tíz év alatt felelősen gondolkodó, reális tervekkel és célokkal rendelkező komoly felnőttek lettek!

Oly sok-sok emlék fűz ide,..
Az emlékezés a Ludas vendéglőben folytatódott, ahol terített asztal mellett jöttek elő egymás után a szép emlékek, diákcsínyek, közös csalafintaságok. Gyorsan elrepültek a percek az órák. Búcsúzáskor mindenki valami többel távozott. Újra megélt emlékkel, új élménnyel, barátokkal. Szép este volt!
Mindezért a szervezőt, Gáncs Erikát illeti köszönet!

Milyen volt a búcsúzás?
Még visszatér a vén diák, viszontlátásra hát! Viszontlátásra hát!

Bokor Lívia
osztályfőnök

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14687
Utoljára regisztrált : Gabapentino247
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat