Kreativitás- és személyiségfejlesztő programok

Dráma

Kompetencia-, kreativitás- és személyiségfejlesztő programok óvodásoknak és iskolásoknak címmel indult a mai napon a Kinizsi Pál Általános Iskolában, valamint a nagyalásonyi és a dabronyi óvodákban egy egész tanévet felölelő programsorozat.

A pályázatot a budapesti TIT Kossuth Klub Egyesület nyújtotta be, a programok megvalósítását pedig a már Nagyalásonyban kiválóan debütált színtársulat a K.V. Társulat biztosítja. Intézményünk együttműködő partnerként vesz részt a pályázatban, melynek keretein belül a 2011/2012-es tanév mindkét félévében színes drámapedagógia foglalkozásokon vesznek részt az ovisok és iskolánk alsó tagozatos nebulói. A K.V. Társulat tagjai 2011 tavaszán nagy sikerrel mutatták be Nagyalásonyban a "Kitin klán a kertbe megy" környezetvédelmi mesedarabot, melyből most a főszereplőkkel élőben is együtt játszhattak a gyerekek. Szavakkal nehéz leírni mindazt, ami a gyerekek arcán tisztán látszott: a játék öröme, mely közben észrevétlenül tanulnak, fejlődnek. És pont ez a drámapedagógia lényege.

Ebben a félévben szeptember 21-én és 28-án érkeznek az ovikba és az iskolába a színészek, de csüggedésre semmi ok, hiszen a második félévben folytatódik a program!

Ízelítőül a foglalkozásokról álljon itt néhány fénykép.

Gyenes Viktor
pályázati koordinátor

Kapcsolódó linkek:

 


 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14686
Utoljára regisztrált : apisycuj
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat