Hívogató az evangélikus hittantábor záróestjére

Hitélet

A nagyalásony-dabrony-nemesszalóki és a kemeneshőgyész-magyargencsi evangélikus gyülekezet augusztus elejére 5 napos hittantábort szervezett, melynek záró estéjét 2014. augusztus 8-án 17 órakor, a nagyalásonyi evangélikus parókia udvarán tartják.

A program keretében megismertetik a foglalkozás keretében végzett munkát, a kemeneshőgyész-magyargencsi gyülekezet felnőtt tagjainak kézműves alkotásait, és a helyszínen, a gyermekfoglalkoztató eredményeként készült tárgyakat, melyek  jelképes összegekért megvásárolhatók. Az összegyűlt bevétel a jövő évi hittantábor megtartását segíti.

A rendezvényre szeretettel várják a táboros gyermekek családját, azokat a gyermekeket családtagjaikkal, akik az idén még nem tudtak eljönni, valamint minden gyülekezeti tagot és érdeklődőt.

Az adományként kapott szalonnasütőt ezen a napon avatják, melyhez felajánlásként szalonnát, és süteményt,innivalót várnak.

Aki még nem jelentkezett a táborra, de azon szívesen részt venne, Pethő Judit lelkésznél a kezdésig jelentkezhet, de közben is bekapcsolódhat. Elérhetőségei a plakáton megtalálhatók.

 

 
IWIW megosztásFacebookTwitter

Csak regisztrált tagok szólhatnak hozzá!

Kereső

Legfrissebb fotók

Galéria

Belépés

Most Online

Nincs

Regisztráltak

Statisztika

Regisztrált tagok : 14683
Utoljára regisztrált : owizanoz
Ma : 0 új regisztrált
A héten : 0 új regisztrált
A hónapban : 0 új regisztrált

Kapcsolat